water filteren

Het samenstellen van een effectieve water filter op uw huis is veel minder duur en veel minder milieubelastende dan het kopen van flessen water uit de supermarkt.

En aangezien u ook vinden dat het drinken van gebotteld water is niet altijd zo goed als het water dat u hebt gefilterd, kunt u mogelijk geld besparen op de lange termijn door te kiezen voor een betere water-filter. En door het selecteren van het juiste water filter voor uw behoeften, kunt u ook verminderen of zelfs elimineren van de verontreinigende stoffen op het hoogste punt van zorg in het gebied waar u woont.

Water filteren zijn verkrijgbaar in twee basis type, patroon of kruik. De meer geavanceerde modellen filteren van chloor en lood uit het water voordat u die drinkt, terwijl de kleinere units zijn ontworpen voor het eenvoudig reinigen van uw watertoevoer van het vuil en vuil dat zich heeft verzameld in de tijd in de leidingen. Het type water filter dat u kiest, moet worden gebaseerd op uw individuele behoeften. Of u bent bezig met het drinken van water, douchen, bij het koken, of gewoon op te slaan weg voor later, het kennen van de verschillende functies zal u helpen de beste beslissing mogelijk.

De meeste basic-filterpatronen zijn niet bestemd voor meer gespecialiseerde toepassingen.

Bijvoorbeeld, de meest effectieve manier om de te verwijderen van bacteriën in het water is door het gebruik van sub-micron filtratie. Dit kan het water door een membraan die vallen kleine deeltjes, terwijl de grotere in het water. Dit soort filter wordt vaak gebruikt in de openbare drinkwater systemen in het hele land. Echter, omdat dit een submicron-filter verwijdert chloor of andere chemische stoffen die kunnen worden gevonden in kraanwater. In feite, het zou kunnen eindigen toe te voegen aan de hoeveelheid verontreinigingen die reeds aanwezig zijn in het water.

Filters met actieve kool en micron filtratie zijn veel meer effectief in het elimineren van de schadelijke chemische en microbiële verontreinigingen in het water dan die van een gewoon filter water zonder een filtratie-systeem. Carbon blok filters worden gebruikt om het onderscheppen van deeltjes in het water, terwijl de natuurlijke mineralen te passeren. Micron filters werken als granulaire kool filters in dat ze een val kleine deeltjes en laat de grotere deeltjes in het water. Actieve kool is toegevoegd aan dit soort filters om te zorgen voor een sterke, maar toch non-stick oppervlak te vangen deeltjes als ze passeren. Dit kan het water schoon en helder, zelfs nadat deze is doorgegeven door middel van de koolstof filter. Een micron filter, worden minder gevoelig voor roest, peeling, en andere schade veroorzaakt door chloor.

Een water zuiveringssysteem zal ook een koolstoffilter samen met een sub-micron filter en een micron filter voor het effectief verwijderen van bacteriën en andere verontreinigingen.

als het water dat u filtert, is gechloreerd. Dit is een gebied waar u zal hebben om te beslissen wat het belangrijkste voor je is. Terwijl de kosten van deze filters zal sterk variëren, de gezondheid en het milieu voordelen van het gebruiken van hen zal opwegen tegen de kosten die u moet betalen voor de filters.

Als u op zoek bent naar een waterfilter dat u in de kraan kunt doen om alle gifstoffen uit het water te verwijderen, dan moet u er geen kopen die een omgekeerde osmosemethode gebruikt. Omgekeerde osmose-systemen zullen de organische verbindingen uit water verwijderen, maar zijn ook duur en niet alleen verwijderen ze de micro-organismen, maar zijn ook niet veilig om te consumeren.

van oudergesprekken

U kunt ook bronnen delen over risicovol gedrag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere ouders. Oudergesprekken beperken zich niet tot ouders van basisschoolleerlingen; ze zijn gunstig voor ouders van alle leeftijden.

減肥藥台灣購物

Xenical羅氏鮮中的有效成分奧利司他在促進體重減輕方面被驗證為有效的:來自臨床試驗的數據表明,減肥藥原理其實也很簡單,通過脂肪脢抑制劑,抑制脂肪的分解阻止人體的吸收,效果十分迅速。