Een makelaar vinden zonder een fortuin uit te geven?

Makelaar

Een makelaar vinden zonder een fortuin uit te geven?

Een huis kopen zonder makelaar kan u letterlijk geld besparen en u laten winkelen volgens uw schema. Hier leest u hoe het proces verloopt om een huis te kopen zonder makelaar. Stap 1: Krijg vooraf goedgekeurd. Wanneer u een huis koopt zonder een makelaar, is de eerste stap die u moet doen het verkrijgen van een pre-goedkeuring voor een hypotheek. Hiervoor moet u contact opnemen met uw bank of kredietvereniging om uw hypotheek aan te vragen.

Stap 2: Stel een dealplan op bekijk. Nadat u uw hypotheek hebt aangevraagd en vooraf bent goedgekeurd, moet u een dealplan opstellen. Het plan dat u bedenkt, is in feite wat u zult gebruiken om de deal met de verkoper te sluiten. U moet zoveel mogelijk leads verzamelen bij de beste agenten in de stad en beginnen met het bellen van verkopers die hen aanbieden om aan u te verkopen. Zodra u een verkoper benadert, presenteert u uw belplan en vraagt u om hun mening.

Stap 3: Opvolgen. Nadat u de goedkeuring van de verkoper hebt ontvangen, is de volgende stap de follow-up. U belt elke makelaar om hen te informeren over uw interesse in het kopen van een huis en uw interesse in het verkopen van een huis. Elke agent die u opvolgt, geeft u betere resultaten dan wanneer u gewoon ongevraagd belt.

Voor meer informatie zie: https://www.schierbeek.nl/