makelaar bergen op zoom

Koop een huis zonder sluitingskosten – hoeveel kunt u besparen?

Een huis kopen kost tijd.En geen huis, zelfs niet die verbazingwekkend schattige bungalow op de hoek met al die omheinde tuin is het niet waard om erin te springen voordat je er klaar voor bent.Maar nogmaals, weet je wat belangrijker is dan dat huis dat je koopt?Word vooraf gekwalificeerd voor een hypotheeklening.Als u dat niet doet, kunt u duizenden dollars verliezen.

Wat zijn de twee dingen waar u op moet letten bij het winkelen voor een makelaar?

De eerste is ervaring.De tweede is integriteit.Als de makelaar geen hypotheekervaring heeft, hoe indrukwekkend zijn referenties ook zijn, is dat een rode vlag.

Maar als de makelaar vijf FHA-, VA- of andere gegarandeerde leningen heeft, of talrijke eigendommen in goede staat, telt dat voor goud.Deze makelaars hebben het allemaal meegemaakt en weten hoe het sluiten van een hypotheek rommelig kan zijn.Een goede sluitingsagent helpt u bij de voorbereiding, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken als de deal eenmaal is gesloten.

Een ander ding om naar te zoeken zijn de sluitingskosten vooraf.Als u bijvoorbeeld een huis koopt in een gebied waar onroerendgoedbelasting erg duur is, denkt u misschien dat u de onroerendgoedbelasting niet kunt betalen, vooral als u die optelt bij de maandelijkse hypotheekbetaling.Maar als de makelaar bergen uw koopcontract goed opstelt en u bij de afsluiting om een lijst met uitgaven vraagt, inclusief onroerendgoedbelasting, komt u er misschien achter dat u in aanmerking kunt komen voor hulp bij het wegwerken van die belastingen.

Onthoud dat we het hier over uw huis hebben, niet het hunne.

De kosten voor de afsluitingsagent kunnen behoorlijk oplopen, en het is niet jouw schuld als je geldschieter of makelaar je niet helpt om geld te besparen op de sluitingsdatum.Ze verdienen tenslotte geld als u betaalt, dus waarom willen ze dat geld van u verliezen door te proberen u over een hypotheek te krijgen zonder de afsluitingsagent?Het antwoord: gemak.Door uw makelaar de laatste details te laten afhandelen, kunnen ze gemakkelijk potentiële kopers vinden, met geldschieters onderhandelen, papierwerk verzamelen en andere taken uitvoeren die bij het kopen van een huis komen kijken.Maar wat heb je eraan?

Onthoud dat de afsluitingskosten van uw nieuwe hypotheek slechts een klein deel uitmaken van de totale kosten van het kopen van een huis.U moet ook nadenken over rentetarieven, leenvoorwaarden, particuliere hypotheekverzekering, verenigingskosten van huiseigenaren, inspecties, belastingen en andere diverse kosten.Als u met deze dingen rekening houdt, is het mogelijk dat u uw budget overschrijdt om een nieuw huis te kopen in plaats van een gebruikte.Dus vergeet de afsluitingskosten niet, vooral als het uw doel is om een nieuw huis te kopen, want dit kan echt een groot gat in uw spaargeld veroorzaken.U zult er misschien versteld van staan hoeveel verschil in sluitingskosten kan maken in de hoeveelheid geld die u bespaart als u een nieuw huis koopt in plaats van een gebruikt huis.

Related Posts

van oudergesprekken

U kunt ook bronnen delen over risicovol gedrag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere ouders. Oudergesprekken beperken zich niet tot ouders van basisschoolleerlingen; ze zijn gunstig voor ouders van alle leeftijden.

減肥藥台灣購物

Xenical羅氏鮮中的有效成分奧利司他在促進體重減輕方面被驗證為有效的:來自臨床試驗的數據表明,減肥藥原理其實也很簡單,通過脂肪脢抑制劑,抑制脂肪的分解阻止人體的吸收,效果十分迅速。