Munten kopen en verkopen met bitcoins

Munten kopen en verkopen met bezoek de site

Bitcoins is een op internet gebaseerde virtuele valuta die geen fysieke goederen heeft, zoals goud of zilver, die kunnen worden verhandeld. bitcoins worden beschouwd als virtueel geld dat online kan worden verhandeld tussen gebruikers op internet. bitcoins worden gemaakt via een complex proces, waarvan de mijnbouw wordt gedaan door de leden die aan het systeem deelnemen. Het proces van het maken van bitcoins wordt "bitcoinsian mining" genoemd. Er zijn geen fysieke activa gekoppeld aan bitcoins.

bitcoins

Transacties kunnen worden gedaan met bitcoins en er is geen tussenpersoon van een bank zoals een financiële instelling nodig om dit soort transacties te doen, waardoor het erg snel en gemakkelijk gaat. bitcoins worden als veiliger beschouwd dan traditioneel geld, omdat de nieuwe munten worden gegenereerd door "proof of work" in plaats van door werkelijke valuta. Vanwege deze functie worden bitcoins gebruikt als tussenpersoon voor financiële transacties die niet privé kunnen worden gehouden en soms moet u betalen voor diensten die via internet worden uitgevoerd. Dit is hoe het systeem werkt: u verzendt een transactie en de serviceprovider geeft vervolgens een nieuw blok munten uit, met daarin alles wat eerder is verzonden, minus eventuele extra kosten die op de oorspronkelijke transactie zijn geplakt.

Een andere functie die bitcoins zo populair maakt, is de mogelijkheid voor directe overboekingen, waardoor het erg handig is voor gebruikers die geen toegang hebben tot een conventionele valuta. Transacties worden meestal beschermd door de privésleutel te downloaden die bij de portemonnee hoort. bitcoins-wallets beschermen privégegevens met een wachtwoord dat niet kan worden afgedrukt en alleen bekend is bij de eigenaar van de portemonnee. In het geval van een computercrash of een hardwarestoring, kan de eigenaar van de portemonnee latere overdrachten vanuit zijn portemonnee autoriseren zonder de privésleutel te hoeven kopiëren. Transacties worden meestal binnen tien minuten gedaan.

Meer info over dit artikel: https://bitcoinmeester.nl/

Related Posts