lambda sensor kopen

De Lambda-sensor is een type van de detectie-apparaat detecteert de aanwezigheid van zuurstof en koolmonoxide in de lucht door middel van een sensor die detecteert de wijzigingen in de luchtdruk en de trillingen van de gas-passing door de lucht. Deze druk en trillingen te meten zijn vervolgens vertaald in een elektrisch signaal en een overeenkomstige spanning. Deze spanning wordt vervolgens doorgegeven aan een sensor controle en verzonden naar de ECU, waarop de druk en de temperatuur van het gas om te bepalen wat voor type voertuig controle zal worden ingesteld op de O2-sensor.

Deze bijzondere controle over het voertuig is het voertuig van de zuurstof sensor control en heeft een ingebouwd geheugen die in het bezit van de data die is verkregen van de Lambda-sensor en vergelijkt de spanning en druk metingen in de Lambda-sensor. Dit maakt de Lambda-sensor zeer nuttig voor het voertuig ingenieurs die in staat willen zijn om af te stemmen de motor van een voertuig of een luchtgekoelde of benzine motor door het instellen van een bepaald niveau van de zuurstofconcentratie op de O2-sensor.

De meeste van de huidige auto, motor worden uitgerust met twee verschillende typen van O2 sensoren, maar nieuwere modellen op de markt komen, deze dagen komt met ten minste drie verschillende soorten O2 sensoren geïnstalleerd in de ECU. De meest naar voren (achter) O2-sensor bevindt zich achter de katalysator voor het aangaan van de katalysatoren, en de achterkant (turbine) O2-sensor bevindt zich onderaan de katalysatoren en is rechtstreeks aangesloten op de ECU.

In de huidige generatie voertuigen is de lambdasonde geïntegreerd met een spanningsdetectiesysteem waarmee de O2-sensoren de aanwezigheid van zuurstof kunnen detecteren door middel van spanningsschommelingen en zo kan het voertuig worden afgestemd op een hoger of lager niveau van O2-concentraties, afhankelijk van op de hoeveelheid druk en temperatuur die in de lucht wordt waargenomen. Op deze manier kunnen de Lambdasonde en de O2-sensorregeling worden ingesteld op een bepaald niveau van O2-concentraties. Als de bedieningselementen van de O2-sensor op een verhoogd niveau zijn ingesteld, kan de lambdasonde de aanwezigheid van koolmonoxide daadwerkelijk detecteren en u zo waarschuwen voor het gevaar van koolmonoxide.

De Lambda sensor wordt meestal geplaatst onder de motorkap, achter de firewall en boven de brandstof tank en kan worden

Chipperformance.nlgemonteerd onder de auto, onder de voorbumper gemonteerd op de voorzijde van het voertuig. In de meeste gevallen is het ook direct gemonteerd op de motor carter of ergens in de buurt van de motor waar het gemakkelijk kan worden herkend als er een storing is.

Er zijn verschillende soorten Lambda sensoren beschikbaar in de markt. U kunt een O2-sensor of u kunt kopen een met een aparte sensor controle en kunt u kopen een enkele O2 sensor, een dual-O2-sensor, een Lambda en een sensor of een sensor en een O2-sensor control voor uw voertuig.

Als u besluit om afzonderlijk een O2-sensor aan te schaffen, kunt u ervoor zorgen dat u het juiste type O2-sensoren voor uw voertuig heeft, zodat u weet hoe u de juiste resultaten krijgt. Er zijn veel O2-sensorrecensies die online beschikbaar zijn om u te helpen de juiste te kiezen.

Chipperformance.nl

Related Posts

van oudergesprekken

U kunt ook bronnen delen over risicovol gedrag. Daarnaast heb je de mogelijkheid om te netwerken met andere ouders. Oudergesprekken beperken zich niet tot ouders van basisschoolleerlingen; ze zijn gunstig voor ouders van alle leeftijden.

減肥藥台灣購物

Xenical羅氏鮮中的有效成分奧利司他在促進體重減輕方面被驗證為有效的:來自臨床試驗的數據表明,減肥藥原理其實也很簡單,通過脂肪脢抑制劑,抑制脂肪的分解阻止人體的吸收,效果十分迅速。